Support on Spot: Persoonlijke Dienstverlening

In de huidige moderne dynamische tijd hechten wij allen steeds meer aan de besteding van onze kostbare vrije tijd, onze zelfstandigheid, privacy, veiligheid en onbezorgde zekerheid.

Zelfstandig leven en genieten vergt echter tijd, energie en kennis van de wereld om ons heen. Weten waar Abraham de mosterd haalt maar ook op welke wijze krijgen we (vaak praktische) dingen voor elkaar?

Hoe? Wat? Wie? Helpt? Maakt t mogelijk? En dat liefst vertrouwd en zonder zorgen? En dan ook nog eens vaak…nu!

Zo ontstaat steeds meer behoefte aan dagelijks bereikbare vertrouwde persoonlijke support en werkelijk ‘oprechte ontzorging’.

Ook heeft niet iedereen voldoende kennis van bijvoorbeeld de digitale wereld. Support on Spot kan hulp bieden en is snel, volstrekt betrouwbaar en hanteert voor iedereen een redelijk tarief.

Wij staan tot uw dienst voor alles waar u behoefte aan heeft en waar u bijvoorbeeld uw partner, familie, collegae, vrienden of kinderen niet mee wilt of kunt belasten.

Zo zijn wij er niet alleen voor alledaagse zaken maar ook als hulp bij de zoektocht naar de juiste leverancier, vakantiereis organisatie, aannemer, autogarage of bijvoorbeeld internetprovider. Wij zijn er voor u, Persoonlijk en helpen u graag bij de selectie en offerte keuze. We begeleiden en zien namens u toe op de juiste uitvoering en facturering.

Kortom; Onze focus ligt op het ontzorgen en pragmatisch realiseren van al uw dagelijkse wensen.

  • Hulp en realisatie voor alles in- en rond uw woning
  • (Sleutel) Beheer en toezicht tijdens uw vakantie en/of afwezigheid.
  • Representatie (o.a. ontvangen en verzorgen van uw gasten)
  • En nog veel meer..

Individuele begeleiding en diensten in binnen- en buitenland: > Support on Spot!

  • Maatwerk…, ja echt alles is bespreekbaar!